Cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu

Si negro ni badan nya bolehh tahan la besar, pompuan ni kecik je tinggi lebih kurang 157 cm sama paras bini ku. Jadi bolehh la kami pergi shopping untk membeli pakaian yaang seksi untk wifeku pembiayaannya ditanggung oleh Temmoz. Petang itu jg saya telah mengerjakan bini ku krna tak tahan dngan keadaan diorang berbogel and bau wagian yanng dipakainya. Lalu ku menyuruh bini ku membuka pintu krna saya mahu ketoilet untk persiapan terakhirku untk mengomoli si Carla nanti. Tercegat dua susuk tubuh yanng berlainan kulit dimuka pintu. Kami berdua kerjakan Carla dulu orait sebab mahu bagi Carla puas dulu and mahu bagi Lusni lihat bagaimana kami berdua kerjakan Carla nanti. Lalu Temmoz mengarahakan saya untk memulakan adegan mencium bibir Carla, Carla membalas dngan gahirah sekali. lalu Temmoz menanggal cangkut bra merah yanng dipakai oleh Carla tersembul la 2 gunung pejal lalu kuhisap puting kemerah-merahan milik Carla.

Yang aku pelik tu tiap tiap malam dia lepak ngan kitaorang bila habis keje. Dia cakap dia suka Malay pasal dia tengok kitaorang simple tak protocol macam mak dier ... Pada yang pernah sampai oversea tu mesti tahu keadaan winter dan lazat tidur dalam duvet. Aku baru nak bukak mulut ..terus nyoyot mulut ku buat sup lidah ... dia terus tunggang aku macam kuda liar tak sedar diri sambil meracau take this baby ... macam macam stail dan posisi dia ajar aku dan yang pelik nyer dier suka giler kat batang aku... Kulihat dngan jelas sekali isi lubang faraj Lusni keluar masuk dikerjakan oleh negro. Berdecap-decup lubang sempit Lusni dikerjakan oleh Temmoz, mungkiin ini 1 pengalaman baru bagi Lusni kongkek dalamm posisi berdiri. Temmoz telah menyuruh Carla ketepi yanng sdg menghisap kote ku untk memberi laluan kepadaku untk memantat Lusni. Sekarang Lusni ibarat sandwich yanng mana diorang ditengah2, saya dibawah Temmoz pula membelakangi Lusni yanng sdg nak menyetubuhi darii pintu belakang, Carla yanng darii tadi sdg asyik mengosok-gosok faraj nya. lebih kurang 1 jam kami bertukar-tuakr pasangan and bermacam-cam style kami lakukan and ada yanng diajar oleh Temmoz and ada jg diajar oleh Carla.dngan muka Lusni mengadap saya(dlm posisi saya berbaring, Lusni diatas), kulihat Temmoz membelakangi Lusni sdg main-main lubang dubur Lusni. Akhirnya saya mahu terpancut, Temmoz lalu berkata " bertahan dulu" saya pun cabut kote ku dari lubang faraj Lusni yanng dh mula membesar krna ditujah oleh batang besar Temmoz. sperma ku keluar menuju keanak tekak Carla , Carla mencapai kote ku lalu dihisap semahu-mahunya hingga sperma ku yanng terakhir.Cerita lucah Seks Isteri Dengan Mat Salleh Mungkiin dalamm hatinya berkata saya dpt faraj cina kacukan diorang dpt kote negro. Saya lihat Temmoz masih lg bertahan mungkiin diorang mahu pancut sama sama saya and mungkiin ada cara baru saya mempelajari drnya.Kulihat Temmoz telah sambung tugas ku tadii iaitu menjilat kelentit melayu, merengek-rengek suara Lusni and Carla memecah suasana bilik hotel kami hinap, yes. Kemudian Temmoz cabut kote nya lalu dihalakn kemuka Lusni, Lusni menyambut dngan rakusnya and menghisap kote Temmoz penuh dngan air mazi n sperma Carla, kulihat Lusni seronok melakukannya, kemudian Temmoz menarik Lusni and memangkul Lusni dalamm keadaan berdiri and memasukan kote nya dalamm posisi berdiri saya dngan pantas menarik Carla. untk memudahkan kerja Temmoz, air faraj Lusni telah banyaak keluar memudahkan kote Temmoz keluar masuk kedalam dubur nya.

Search for cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu:

cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu-8cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu-76cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu-16

Then 15 minutes later ada orang bukak pintu rumah, aku check ....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cerita seks ramai mat salleh rogol gadis melayu”