Kisah seks gadis melayu mantap free sex site

Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. credit sikit ler coz kak suri ni gemar bersolek, kadang2 dengan lipstick berkilat dan touch up nampak ler sikit kesedapan kakak suri ni.golongan senior, mulut pun bising and jenis yang budak2 muda dalam ofis tak berani gak aku dgr cerita ramai yang benci especially perempuan coz dia ni garang tak tentu pasal, action sikit and mulut laser, and baik sesangat kat budak laki2.

yang pasti, benda ni adalah sesuatu yang besar terjadi dalam hidupku dan aku ingin sekali berkongsi.kisah ni berlaku dekat bandar K, Kakak suriana, berumur 35, telah berkahwin dan mempunyai 3 org anak. Mungkin kalau disusun semua staff perempuan korang tak akan toleh pun kak suri coz banyak lagi yang muda dan slim.

Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak.

Takkan kurang nak kisah “erina badan slim berbaju seksi kenak jolok” je.

These amateur women deserve to be fuck also.“kau ni tak kawin lagi ke” Tanya kak suri. “argh tipu la budak muda macam kau ramai gadis kat ofis tu nak” “heh, aper la akak ni,tapi kan kak,kalau boleh I nak yang macam kakak, berisi” “ye ke,kalau kau nak kau kawin la dgn akak kalau laki akak mampus hahah” aku terkejut dengan keceluparan kak suri, patut pun ramai budak perempuan tak suka.

Tapi tak pe, muka garang tu kalau bajet melancap aku malam ni memang banyak sperma keluar.

Aku hanya manusia biasa yang mana pendapat aku mungkin benar dan mungkin salah. Semua pendapat yang selaras dengan al-Qur’an dan al-Sunnah maka ambillah ia manakala yang tidak selaras dengan al-Qur’an dan al-Sunnah, tinggalkanlah.

(Kata-kata oleh Malik Bin anas Rahimahullah, Riwayat Ibn ‘Abd al-Barr di dalam Jami’ Bayan al-Ilm, jld. 32)Kisah kali ini adalah sebuah kisah yang mempunyai pengajaran yang cukup berguna semoga ianya boleh djadikan iktibar dan sempadan, walau bagaimanapun kisah ini sedikit sebanyak telah di ubah serta diolah untuk tatapan pembaca.

nafsu ku membuak2butang kebaya nya, nampak baju dalam putih nya, aku dapat idea.

Sampai kat branch, kita org setel, tapi rupanya tak la sesusah mana, dalam pukul 12.30 dah selesai.

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.

Suasana kembali sunyi, hari makin panas dan aku tengok jam dekat proton wira ku menunjukkan pukul 1.14 petang. Melihatkan rambut kuning berhighlight, bulu kening yang dicukur, nafsuku membara, terkenang aku kisah2 isteri2 moden yang kehausan dan gemarkan lelaki muda.

Kak suri tenung aku macam minta sesuatu, perlahan aku buka tangan dan letak kat atas bahu,kak suri pulak melandingkan kepalanya atas bahuku.sekarang, kepala kak suri ada dibawah daguku.

Search for kisah seks gadis melayu mantap:

kisah seks gadis melayu mantap-39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “kisah seks gadis melayu mantap”